Keuken en badkamer

#

Alle appartementen worden voorzien van een complete keukeninrichting, tegelwerk en sanitair. Het afwerkingsniveau verschilt per type appartement.

Keuken: uitgebreide keuze in kleuren en grepen

Op de plattegronden zijn keukenopstellingen ingetekend. Ze geven een impressie van de basisopstelling van de keuken. Binnen deze basis heeft u diverse keuzemogelijkheden in kleuren en grepen. Natuurlijk staan uw persoonlijke wensen centraal. Wilt u een andere keukenopstelling of heeft u een ander type keuken in gedachten? Dan kunt u bij de keukenshowroom terecht voor advies over de mogelijkheden en een offerte van de aanpassingen.

Badkamer: strak en tijdloos

Alle badkamers zijn uitgerust met kranen van Grohe en toilet spoelelementen van Geberit. Het sanitair in de straatzicht appartementen is afkomstig uit de Sphinx 300 serie, waarin eenvoud en openheid centraal staan. Krachtige ontwerpen in wit, met rust en ruimte als resultaat. De badkamers van de pleinzicht en tuinzicht appartementen zijn ingericht met sanitair van Villeroy en Boch. Het witte sanitair van de Subway collectie is strak en tijdloos.

Wilt u een dubbele wastafel? Of liever een bad in plaats van een douche? Hoe eerder u in het bouwproces met ons aan tafel zit, hoe meer er mogelijk is en hoe groter de kans dat de meerkosten te reduceren zijn. Als koper of optant met een reserveringsovereenkomst kunt u een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze projectshowroom. Hier krijgt u een indruk van de opties en worden de mogelijkheden voor u uitgewerkt tot een offerte.