Mijlpaal maart & vooruitblik april

Op vrijdag 27 maart is het laatste deel van de vloer op niveau -1 gestort. Daarmee is een mijlpaal bereikt. Tot eind april wordt gewerkt aan de vloer van de begane grond. Uitvoerder Marco Smeets vertelt: 

"De vloer van niveau -1, onderdeel van de parkeergarage, is gereed. Inmiddels zijn we volop bezig met het plaatsen van de prefab betonnen kolommen, balken en breedplaten van de begane grond.

De eerste breedplaten van deze vloer zijn al aangebracht en op dit moment worden de installaties aangebracht. Ook deze begane grondvloer wordt weer in drie delen gestort. Als het weer ons gunstig gezind is, storten we op vrijdag 10 april het eerste deel aan de zijde van het Theodoor Dorrenplein. De begane grondvloer aan de oost-zijde, tegen de Hema en Hotel Scheepers, wordt nog voor de Pasen aangebracht.

Eind april moet de hele begane grondvloer gestort zijn. Half april starten we met de plaatsing van de wanden van kalkzandsteen en de prefab beton kolommen op de begane grondvloer. Daarnaast werken we ondertussen aan de hellingbaanconstructie bij het gebouw van Wonen Zuid."

#
naar nieuwsoverzicht